Als u op zoek bent naar een lokale expert in uw woonregio is het altijd raadzaam om reviews van het betreffende bedrijf te lezen. Daarom kunt u de Gemeentemagazine.com reviews bekijken. Bij ieder profiel is er de gelegenheid om een review achter te laten. Heeft u een ervaring gehad met een bedrijf? Dan kunt u hen beoordelen met een sterrenbeoordeling en een opmerking.

Hoe plaats ik een Gemeentemagazine.com review?

Een Gemeentemagazine.com review plaatsen is bijzonder eenvoudig. U navigeert simpelweg naar het bedrijf waarover u een review wilt plaatsen. Vervolgens geeft u een hoeveel sterren u het bedrijf wilt geven. Het minimum is 1 ster en het maximum is 5 sterren. Vervolgens kunt u nog een omschrijving geven. Probeer zo goed mogelijk aan te geven wat u goed vond aan het bedrijf. Ook kunt u natuurlijk negatieve punten of verbeterpunten aangeven. Op die manier hebben andere bezoekers van deze website er weer iets aan.

Controle op Gemeentemagazine.com reviews

Wij vinden het belangrijk dat een review eerlijk is. Daarom controleren wij iedere review handmatig. Als een review steeds van hetzelfde IP-adres komt, en voor hetzelfde bedrijf is, dan is dat natuurlijk verdacht. Mogelijk nemen wij daarom eerst contact op via het e-mailadres dat de review geplaatst heeft.

Uiteraard worden ook alle Gemeentemagazine.com reviews met scheldwoorden of racistische uitingen niet toegelaten. Ons online platform houden wij graag netjes.

Tips voor het schrijven van een review

Wilt u graag een goede review schrijven? Hieronder volgen enkele handige tips voor het schrijven van een Gemeentemagazine.com review:

  • Geef nuttige en opbouwende kritiek waar het bedrijf iets aan heeft. Door verbeterpunten te vermelden kan een bedrijf zich ergens in verbeteren;
  • Schrijf over verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de levering, de klantenservice en de prijs;
  • Wees altijd specifiek, gedetailleerd en vooral ook eerlijk;
  • Laat persoonlijke informatie te allen tijde achterwege;
  • Houd het zowel netjes en vriendelijk. Scheldwoorden of racistische uitingen worden niet getolereerd op deze website;
  • Voel je vrij om je review te updaten indien er iets veranderd is. Heeft het bedrijf bijvoorbeeld een regeling met u getroffen? Dan kunt u dat aangeven als u dat wilt;
  • Controleer of het bedrijf en de domeinnaam klopt en u niet te maken heeft gehad met een ander bedrijf;
  • Controleer uw review of alles correct is. Vervolgens kunt u uw Gemeentemagazine.com review plaatsen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina. Wij bieden helaas geen telefonische ondersteuning aan.